A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE

Filename: Sollicituds/Vista.php

Line Number: 66

Backtrace:

File: /var/www/html/application/controllers/Sollicituds/Vista.php
Line: 66
Function: _error_handler

File: /var/www/html/index.php
Line: 315
Function: require_once

UVic UTalent

Referència: 23FUBPDIRAFIPTCE10435

Naturalesa: Plaça nova

Títol: Investigador o Investigadora en formació/doctorand o doctoranda de recerca pel Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis (CERM)

Tipus plaça: FUB
Any acadèmic: 2023 - 2024

Inici Convocatòria: 24-04-2024
Final Convocatòria: 08-05-2024

Facultat: Projectes OTRI
Departament: OTRI

Tipus personal contractat per projectes: PDI-ASS: Assistents en formació

Grup de recerca.: Ecologia Aquàtica

Unitat: GEA (Grup Ecologia Aquàtica)



Descripció:
La UVic-UCC és una universitat de la Catalunya Central, amb un compromís especial per l'ensenyament de qualitat, la recerca innovadora i la internacionalització.

El Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis (CERM; http://mon.uvic.cat/cerm) es dedica a la recerca científica i la transferència de coneixement, l’educació ambiental i la divulgació científica i la conservació i la restauració ecològica de rius i altres ambients aquàtics continentals. Està adscrit a la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC; https://uvic-ucc.cat/uvic) i, alhora, és l’àrea ambiental del Museu del Ter (Manlleu, Osona; https://www.museudelter.cat/).
El CERM és part del Grup de recerca en Ecologia Aquàtica (2021SGR 00407; https://mon.uvic.cat/aquatic-ecology) i està vinculat al Departament de Biociències de la Facultat de Ciències, Tecnologia i Enginyeries de la UVic-UCC (https://mon.uvic.cat/fcte/).
L’IDAEA-CSIC és un institut de recerca mediambiental, guardonat amb el distintiu de Centre d’Excel·lència “Severo Ochoa”, dedicat a l'estudi de la petjada humana a la biosfera, i destaca per la seva recerca en l'anàlisi dels contaminants orgànics i inorgànics i el seu impacte als ecosistemes, inclosos els humans.
El CERM, en col·laboració amb l'IDAEA-CSIC, vol incorporar un/a investigador/a en formació per treballar en el marc del projecte Interreg POCTEFA EFA078/01 "AnguillaMed": Estat sanitari de l’anguila europea de llacunes i cursos fluvials de la Mediterrània occidental: desenvolupament de mètodes no invasius d'estudi de fonts de contaminació i proposta de mesures de restauració.

Es busca, doncs, un perfil amb coneixements naturalístics, d’ecologia d’aigües continentals i de treball de camp i de laboratori. Es valorarà experiència en temes de biologia de la conservació, treball de laboratori, disseny d'experiments, execució i seguiment experimental, tractament de dades i elaboració de memòries, i treball en equip. El treball de camp es durà a terme principalment a trams de riu de Catalunya però també incorporarà alguns indrets d’altres àrees dels Estats francès i espanyol. El seu centre de treball estarà situat al Museu del Ter, a Manlleu (Osona), i es duran a terme diverses estades als laboratoris de l'IDAEA-CSIC a Barcelona.

Funcions i tasques:
Realització de treball de camp, de laboratori, de tractament de dades i de gabinet, així com l’assistència a sessions de participació ciutadana associades al projecte, entre els anys 2024 i 2027. D’aquí se’n derivaran una sèrie d’articles que haurien de conformar el cos de la seva tesi doctoral, que s’hauria d’haver acabat al cap dels 3 anys de contracte.

Projecte de tesi (títol provisional): Estat sanitari de l’anguila europea de llacunes i cursos fluvials de la Mediterrània occidental: desenvolupament de mètodes no invasius d'estudi de fonts de contaminació i proposta de mesures de restauració.


Titulació universitària en l'àmbit
Grau o Llicenciatura en estudis de ciències (Biologia, Biotecnologia, Ciències Ambientals, Veterinària) o similars

Acreditació del nivell de suficiència catalana (Nivell C1) o estar en condicions d'obtenir-lo.

Acreditació del nivell B2 d'anglès o estar en condicions d'obtenir-lo.

Màster oficial en estudis de ciències (Biologia, Biotecnologia, Ciències Ambientals, Veterinària) o similars que doni accés a un doctorat

Voluntat de cursar estudis de doctorat a la UVic-UCC

Experiència en treball de camp en general, ecologia d’aigües continentals en concret, especialment en relació a vegetació de ribera i hàbitats aquàtics, macroinvertebrats aquàtics i peixos. Treball de laboratori.


És necessari tenir carnet de conduir.

És necessari tenir vehicle propi.

Disponibilitat per a viatjar.


- Coneixements naturalístics i experiència en treball de camp i d’ecologia d’aigües continentals, molt especialment en relació a vegetació de ribera i hàbitats aquàtics, macroinvertebrats aquàtics i peixos.
- Experiència en biologia de la conservació.
- Experiència en tècniques de laboratori analític.
- Experiència en el disseny d'experiments, execució i seguiment experimental, tractament de dades i elaboració de memòries.
- Coneixements de SIG.
- Coneixement en tractament estadístic de dades.
- Habilitat oral i escrita en anglès.
- Habilitat oral i escrita en francès (mínim nivell B2)
- Habilitats comunicatives i de redacció.
- Capacitats de comunicació, relació i treball en equip.
- Capacitats d’organització. Habilitat i responsabilitat per treballar en terminis ajustats.
- Haver realitzat estades de recerca nacionals o internacionals.
- Haver participat en jornades i congressos, i en projectes Europeus.


Assoliment:

Iniciativa

Orientació a l'assoliment

Planificació i organització

Preocupació per l'ordre i la qualitat

Gestió de l'equip:

Treball en equip i cooperació

Gestió personal:

Autoconfiança

Autocontrol

Compromís amb l'organització

Flexibilitat i gestió del canvi

Influència:

Comunicació

Empatia

Pensament:

Aprenentatge i utilització dels coneixements


Incorporació dins el grup professional de PI, Personal Investigador en la categoria de Investigador en Formació/Doctorand de recerca
Tipus contractació eventual
Jornada a temps complet
Horari a determinar
Salari brut anual: 19.043,60 €


Consulta aquí els avantatges de treballar a la UVic-UCC

Títol Sollicitud Descripció Estat Sel·leccionar



Data compilació: 20/02/2023 08:45